Hopp til hovedinnhold
Logg inn

Rabatt på forretningsjuridiske tjenester fra Eurojuris

Som NHO-medlem får du tilbud om forretningsjuridiske tjenester til 15 % rabatt og en time gratis førstekonsultasjon gjennom Eurojuris.

Avtalens fordeler

  • en time gratis førstekonsultasjon
  • 15 prosent rabatt på gjeldende priser
  • topp prioritet og 24 timer responstid
  • landsdekkende med 16 kontorer
  • SMB-fokus

NHOs medlemmer har regelmessig behov for juridisk bistand, også i andre spørsmål enn arbeidsrett. NHO har derfor fremforhandlet en avtale med Eurojuris Norge og gir deg dermed et medlemstilbud som gjør det enkelt å finne en advokat til en fordelaktig pris når slike behov oppstår i bedriftene.

I heftene "Eurojuris Informerer" får du innsikt i relevante og praktiske temaer på ulike rettsområder. Denne ferske utgaven handler om næringsjuridiske emner, og har interesse for bedrifter av ulik størrelse og i ulike bransjer.

Eurojuris

Eurojuris Norge har 16 kontorer, alle med et særskilt fokus mot SMB-markedet. NHO-medlemmer kan kontakte Eurojuris på et eget telefonnummer 800 32 500 eller e-post nho@eurojuris.no. Det vil også være dedikerte kontaktpersoner på hvert enkelt av de 16 kontorene.

- Vi tror at nærhet til advokaten og lokal kunnskap er viktig for våre klienter. Samtidig er det kostnader å spare ved å benytte seg av lokale advokatfirmaer fremfor de store Oslofirmaene, sier Terje Gundersen, administrerende direktør i Eurojuris Norge.

"Som NHO-medlem får du tilbud om forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt og en time gratis førstekonsultasjon gjennom Eurojuris"