Innhold

Norsk Gartnerforbund: - NHOs digitale personal- og HMS-håndbøker forenkler hverdagen

En dame som står i et gartneri.

Katrine Røed Meberg, generalsekretær i Norsk Gartnerforbund og styremedlem i NHO Mat og Drikke har testet NHOs digitale håndbøker. Foto: NGF.

– Håndbøkene frigjør tid til å jobbe med det vi faktisk driver med, sier generalsekretær i Norsk Gartnerforbund og styremedlem i NHO Mat og Drikke, Katrine Røed Meberg.

Norsk Gartnerforbund er en av bedriftene som har testet håndbøkene til NHO. Meberg ser flere fordeler med dem.
– Det er til stor hjelp at det er forslag til tekster som du kan redigere selv, og at du tydelig ser hva som er lovpålagt for arbeidsgiver, sier hun.

Dette gjør det raskt og enkelt å opprette personal- og HMS-håndbøker fra NHO.  Både lovpålagt informasjon og andre tekstforslag er korte og presise med et tydelig og enkelt språk. 

Meberg ser at det kan være utfordrende å holde seg oppdatert på regelendringer og nye regler for en liten bedrift som dem med ni ansatte. 
– Vi trenger å bruke tiden vår mest mulig effektivt, sier Meberg.

Med personal- og HMS-håndbok fra NHO blir dette enklere. Våre jurister og fagfolk sørger for at lovendringer oppdateres automatisk.  Ved slike endringer blir du varslet.

 


PS: For å se filmen i høy oppløsning og fullskjerm: Trykk på "Youtube", velg fullskjerm, trykk på * og velg høy kvalitet. 

Om digitale håndbøker

  • Enkel å sette opp og redigere
  • Oppdateres av NHOs jurister på arbeidsrett
  • Lett tilgjengelig for alle ansatte på mobil
  • Sikrer bedriften lovpålagt arbeidsreglement
  • Konkurransedyktig pris