Innhold

NHO Forsikring

Skreddersydde og gode betingelser på forsikring. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne solide forsikringer.

Få tilbud på NHO Forsikring

Kontaktskjema

Fordeler med NHO Forsikring

  • Svært gode betingelser
  • Enkelt, oversiktlig og tidspesarende
  • Profesjonell rådsgivning
  • Skreddersydd for din bedrift

Om NHO Forsikring

Hvordan tegne NHO Forsikring?

NHO Forsikring har hyggelige kunderådgivere parat til å motta din henvendelse. Ta kontakt på telefon 23 08 85 30, eller send NHO Forsikring til 2007.

Hva er NHO Forsikring?

Forsikringene er innen kategoriene person, skade og motor. Fullmakten til NHO kan når som helst trekkes tilbake, og medlemsbedriften vil da overføres til ordinære betingelser i Storebrand. 

NHO Forsikring ved Norwegian Broker har rammeavtaler med en rekke selskaper, og plasserer medlemmenes forsikring ut fra risiko og skadehistorikk. NHO Forsikring er altså ikke et eget  forsikringsselskap.

Tilbud, rådgivning og plassering av forsikringene til NHOs medlemsbedrifter skjer fra NHO Forsikring ved Norwegian Broker.

NHO Forsikring er for alle NHOs medlemmer, med unntak av medlemmer i Byggmesterforbundet og Norske Murmestres Landsforening og Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund, som har eget forsikringstilbud i Byggmesterforsikring og Rørentreprenørene Norge som har eget forsikringstilbud i Matrix Insurance og Gjensidige. NFVB har også egen forsikring i Matrix Insurance.

Hvorfor NHO Forsikring?

NHOs medlemsbedrifter har etterlyst flere økonomiske medlemsfordeler. NHO-fellesskapet har derfor etablert en felles innkjøpsordning for forsikring til medlemsbedrifter.

Artikkel

Sparte 160.000 kr med NHO Forsikring

Norsk Bergsikring sikrer trafikanter mot ras med monstermaskinen Bernie. Og seg selv med NHO Forsikring.

Artikkel

– Den beste oppfølgingen jeg har hatt

Vinteren 2015 ble det store skader på Stalheim hotel. Kort tid før hadde de skiftet til NHO Forsikring. Det er direktøren glad for.

Artikkel

Fire gode grunner til å velge NHO Forsikring

Innskuddspensjon og tilhørende forsikring for innskuddsfritak er hovedproduktene i NHO Pensjon. Bedriften står fritt til å velge hvordan innskuddspensjonsordningen utformes.

Bli medlem i NHO og få tilgang til våre medlemsfordeler

Les mer