Innhold

Bil- og motorforsikring

Artikkel

Oppstilling av lastebiler

NHOs bilforsikring omfatter firmabiler, lastebiler og leiebiler. NHO Forsikring tilbyr også forsikring til arbeids- og anleggsmaskiner.

Forsikre dine firmabiler, lastebiler og arbeids- og anleggsmaskiner.

Lovpålagt ansvarforsikring

Ansvarsforsikring er lovpålagt for alle registrerte biler. Dette er en forsikring som dekker eventuelle skader som du og din bil påfører andre personer eller andres eiendom i en ulykke.

Kasko og delkaskoforsikring

Små og mellomstore bedrifter må minimum ha delkaskoforsikring på firmabiler – som dekker skader ved brann, tyveri, skader på glassruter og redning/veihjelp. I tillegg bør man vurdere kaskoforsikring, som dekker skader ved utforkjøring, hærverk og kollisjon. Felles for begge forsikringene er at de inkluderer leiebil.

NHO Forsikring tilbyr firmabilforsikring uten bonustap

NHO Forsikring tilbyr, bilforsikring uten bonustap ved skade. Mange bilskader skjer når bilen står parkert, eller påføres av en bil som ikke stopper og tar på seg skylden for skaden. Dette gjør det vanskelig å få motpartens forsikringsopplysninger, og reparasjonene må dekkes av din egen forsikring. Selv om du ikke har gjort noe galt, betyr dette i de aller fleste tilfeller, bonustap, som igjen gir høyere pris. Det lønner seg derfor å ha en forsikring som ikke gir bonustap ved skade.

Arbeidsmaskinforsikring og anleggsmaskinforsikring

Bedrifter som er avhengig av dyre arbeidsmaskiner bør vurdere maskinskadeforsikring som dekker uforutsette skader på motor og girkasse. NHO Forsikring kan tilby forsikring som dekker omfatter truck, traktor, gravemaskin, lift, hjullaster og aggregat.

Hvis bedriften opplever driftsavbrudd grunnet lengre reparasjoner på viktige maskiner, kan det være kritisk å ha en kritisk å ha en driftsavbruddforsikring i tillegg.

Samle forsikringene i NHO Forsikring og spar penger

Ved å samle forsikringene i NHO Forsikring, får du kun ett kontaktpunkt du skal forholde deg til. I tillegg er det også penger å spare ved å velge NHO Forsikring som leverandør.

Få tilbud på NHO Forsikring

NHO Forsikring har hyggelige kunderådgivere parat til å motta din henvendelse. Ta kontakt på telefon 23 08 85 30, eller send epost til post@nhoforsikring.no.

Se andre forsikringer NHO Forsikring tilbyr din bedrift

Bli medlem i NHO, og kjøp forsikring i dag!