Innhold

DigitalNorway - gratis kurs og kompetanse

DigitalNorway er en non-profit virksomhet som jobber med å sikre arbeidstakere og virksomheter tilgang til kunnskapen og nettverket man trenger i en digital verden. Det gjør de gjennom å tilby digitale kurs, læringsreiser, webinarer og møteplasser. Alt er helt gratis.
Digitale kurs – helt kostnadsfritt

Se katalog med ulike kurs som utvikles i samarbeid med noen av de tyngste fagmiljøene i norsk næringsliv og akademia. Kursene varierer i omfang – fra helt grunnleggende introduksjoner på 5 minutter til e-læringer på opptil 60 minutter. Kursene er gratis tilgjengelig i nettleser og på mobil. Hva med å ta et kurs og lære mer om kunstig intelligens, cybersikkerhet, blokkjede, IoT eller RPA?

Veivisere – praktiske guider til digitalisering

Veiviserne skal hjelpe bedrifter med å løse utfordringer i en digital hverdag. Steg for steg får du tilgang på praktiske verktøy du kan bruke i workshops, presentasjonsmaler, øvelser og eksempler – alt for å gjøre det enklere for deg. 

Du finner nå veivisere om:

  • Effektitivisering - teknologi som gjør din bedrift mer effektiv
  • Innovasjon - slik tar du noe fra idé til ferdig produkt
  • Fra data til verdi - lær om data og hvordan data gir oss nye måter å jobbe på
  • Omstilling og ledelse
  • Digital markedsføring
  • Digital samhandling

Veivisere (digitalnorway.no)


DigitalNorway Community – en digital møteplass

I DigitalNorway Community kan du diskutere fag, dele kunnskap og erfaringer med andre. Møteplassen er delt inn i ulike faggrupper der du kan komme i dialog med andre som jobber med det samme som deg selv eller har de samme utfordringene. Du kan stille spørsmål, dele relevant innhold eller starte diskusjoner. Tjenesten er gratis, men krever innlogging.

Registrer deg på møteplassem DigitalNorway Community