Hopp til hovedinnhold
Logg inn

Inkludering

Mange står utenfor arbeidslivet. Samtidig mangler bedrifter arbeidskraft. Vi har samlet nyttig informasjon om rekrutteringskanaler og virkemidler for å rekruttere personer som står utenfor arbeidslivet.

Ambisjon om økt sysselsetting

I NHOs veikart for fremtidens næringsliv har vi en ambisjon om økt sysselsetting. For å nå dette målet ønsker vi blant annet at bedrifter rekrutterer arbeidskraft fra hele befolkningen, også utsatte grupper. Slik kan bedrifter få nødvendig tilgang til arbeidskraft samtidig som de støtter opp om FNs bærekraftsmål om anstendig arbeid og økonomisk vekst for alle.

NHOs bransjeforeninger bistår

I NHO-fellesskapet er det spesielt to bransjeforeninger som kan være behjelpelige med arbeidskraft og kompetanse. Du kan lese mer om disse og hva de kan hjelpe deg med i lenkene nedenfor:

Nav bistår

Markedskontakter i Nav kjenner lokale forhold og kan bistå din virksomhet med å finne relevant arbeidskraft. På denne siden finner du en fylkesoversikt over alle Nav-kontorer (nav.no). Velg aktuelt fylke, så vil du få kontaktopplysninger til aktuelle personer i Nav som kan bistå med rekruttering i ditt fylke.

Har du tenkt på disse mulighetene for å finne nye medarbeidere til din bedrift?

Vil du vite mer?

Resten av innholdet er for NHO-medlemmer. Logg inn for å lese videre og få tilgang til veiledning og verktøy som gjør din hverdag som arbeidsgiver enklere.