Hopp til hovedinnhold
Logg inn

Om Arbinn.no - NHOs arbeidsgiverportal

Kvinnelig leder ser i kamera. Kolleger i bakgrunnen.

Noe innhold på Arbinn.no er åpent for alle. Medlemmer i NHO får tilgang til alle veiledere, maler og kontraktsforslag.

Arbinn.no hjelper deg å drive din bedrift. Her får du veiledning i hvordan følge opp dine ansatte, svar på spørsmål om jus og HMS, kontraktmaler, tilgang til lærerike webinarer med mer.

Hva kan Arbinn bistå med?

Arbinn.no er utviklet og oppdateres av NHOs advokater og HMS-eksperter.  Her får du tilgang til praktiske tips og veiledninger innenfor temaer som: 

Noe innhold er eksklusivt for medlemmer i NHO. Som medlem får du tilgang til alle veiledere, maler og kontraktsforslag på Arbinn.no. De er laget av våre advokater. Du får videre tilgang til effektive verktøy for å håndtere risikostyring for HMS og personvern.

Slik ser forsiden ut på Arbinn.no.

Hvordan får du full tilgang til Arbinn?

For å kunne logge deg inn på Arbinn må din bedrift være medlem i NHO. Du må være oppført som kontaktperson med epostadresse i medlemsregisteret. Det er bedriften selv som styrer hvem som skal være kontaktperson.

Velg "logg inn" på forsiden av Arbinn og opprett ny bruker første gang du logger inn. Da kan du registrere deg og få tilgang til låst innhold. Her finner du en mer detaljert beskrivelse. 

Bedriftens medlemskap

På Arbinn er det lett å søke opp og finne ut hvilke medlemsfordeler bedriften din har tilgang til gjennom bransjeforeningen, landsforeningen og NHO. Dette finner du under medlemsfordeler.

Under Bedriftens medlemskap finner du informasjon om bedriftens tariffavtaler, fakturaer, årsoppgaver og du kan enkelt administrere din bedrifts medlemskap i NHO. Du bestemmer og legger inn hvem i din bedrift som skal være kontaktpersoner for NHO og du kan gi dine mellomledere tilgang til Arbinn. Du holder også nøkkeldata om bedriften oppdatert (bl.a tlf og e-post), slik at vi kan ha god dialog med deg om bedriftens medlemskap. I "Bedriftens medlemskap" får du også oversikt over hvilke medlemsfordeler din bedrift benytter seg av.

Ta kontakt

Har du problemer med å logge inn, eller trenger hjelp til å finne frem på Arbinn, er det bare å benytte chaten som skjuler seg bak den gule kontaktknappen.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Arbinn.no. Kontakt oss gjerne dersom du finner ting som kan bli bedre eller har ideer til nytt innhold som kan hjelpe deg i din bedriftshverdag.

Gå til startsiden på Arbinn.no