Innhold

Kolonial.no: - NHOs nye digitale håndbøker er uvurderlige

En dame og en mann foran en bil

– Den digitale personalhåndboken fra NHO er et supert verktøy i en hektisk arbeidshverdag, sier Hanne Eline Kvale i Kolonial.no. Bedriften har vokst fra 75 til 400 ansatte det siste året.

Kolonial.no er en av de første bedriftene som har tatt i bruk våre nye digitale håndbøker. Tilbakemeldinger de gir er at NHOs digitale håndbøker er et godt verktøy både for ledere og ansatte.

– Det er praktisk at håndbøkene har forslag til tekster som bedriften selv kan redigere, og at vi tydelig ser hva som er lovpålagt for arbeidsgiver. Det gjør dette til et veldig godt verktøy for ledere som skal skrive personalhåndbok, sier lønnsansvarlig i Kolonial.no, Kristoffer Løvmyr.

– Det er genialt at man kan redigere og gjøre endringer underveis i den digitale versjonen. De ansatte som har testet håndboken sier også at den er fin og lettfattelig, sier Hanne Eline Kvale som er bedriftens HR-ansvarlig.

PS: For å se filmen i høy oppløsning og fullskjerm: Trykk på "Youtube", velg fullskjerm, trykk på * og velg høy kvalitet. 

Om digitale håndbøker

  • Enkel å sette opp og redigere
  • Oppdateres av NHOs jurister på arbeidsrett
  • Lett tilgjengelig for alle ansatte på mobil
  • Sikrer bedriften lovpålagt arbeidsreglement
  • Konkurransedyktig pris