Innhold

Webinarer og kurs

Opptak av tidligere webinarer (krever innlogging)
 
Vis filtrering

7 resultater

Type arrangement
Områder
Fylker
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 1. januar 2020,

  Kurset gjennomføres via internett

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Nettkurset kan du ta når og hvor det passer deg. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Kurset gir deg den kunnskap og dokumentasjon som loven krever.

 2. 8. - 18. juni 2020

  Gjennomføring av lokale forhandlinger

  Lurer du hva slags forpliktelser du har som arbeidsgiver, og hvordan lokale forhandlinger i din bedrift henger sammen med sentrale forhandlinger? NHO tilbyr webinar i 3 moduler.

 3. 11. juni 2020

  Kina etter pandemien

  Hvordan opplever internasjonale selskaper Kinas håndtering av Covid-19? I hvilke sektorer vil vi se vekst etter Covid-19? Hvordan påvirker internasjonale spenninger handel og investeringer i Kina?

 4. 11. juni 2020

  Råd og anbefalinger fra NHO Pensjon

  NHO har på vegne av sine medlemmer fremforhandlet en svært god avtale på pensjon og vi er oppatt av at du som medlem, benytter deg av fordelene medlemskapet gir. I dette webinaret vil vi blant annet snakke om fordelene du har gjennom NHO Pensjon og informasjonsansvaret du har som bedriftsleder.

 5. 12. juni 2020

  Fra permittering til oppsigelse

  Næringslivet står overfor store omveltninger. En rekke virksomheter har permittert sine ansatte. For noen bedrifter vil dessverre spørsmålet om nedbemanning kunne bli en brutal realitet i nær fremtid.

 6. 16. - 17. juni 2020

  Digitalt HMS Grunnkurs arbeidsmiljø

  Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og alle medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring. Dette kurset er vanligvis bygget opp av en e-læring på 2,5 dager, en hjemmeoppgave og en samling på 2 dager. Grunnet korona-situasjonen Norge er inne i nå, vil samlinger i tiden fremover gjennomføres digitalt. Kurset er bransjeuavhengig og er et samarbeid mellom NHO, Norsk Industri og RelyOn Nutec.

 7. 16. juni 2020

  NHO Kurs: Hvordan bli en god leverandør til offentlig sektor

  Skal du bli en god og foretrukken leverandør til det offentlige, må du kunne spillereglene. På webinaret får du lære mer om dette.