Innhold

Webinarer og kurs

Vis filtrering

7 resultater

Type arrangement
Områder
Fylker
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 1. januar 2020 - 31. desember 2030,

  Kurset gjennomføres via internett

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Nettkurset kan du ta når og hvor det passer deg. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Kurset gir deg den kunnskap og dokumentasjon som loven krever.

 2. 7. desember 2022

  Hvorfor bør bedrifter ta eierskap til sine immaterielle verdier?

  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn! Beskytter du dem godt nok? NHO har en samarbeidsavtale med Onsagers AS som gir fordeler til NHO-medlemmer. Onsagers håndterer patenter, varemerker og designbeskyttelse, og bygger en solid IP-strategi for din bedrift.

 3. 9. desember 2022

  Hvorfor er det ikke nok at IT-ansvarlig i bedriften kan sikkerhet?

  I media leser vi om en tilspisset sikkerhetssituasjon i Europa. Flere bedrifter blir utsatt for cyberangrep som løsepengevirus, phising eller hacking av passord. Cybersikkerhet er viktigere enn noen gang. De fleste ruster opp med omfattende sikkerhetsprogrammer. Likevel er ikke dette nok.

 4. 13. desember 2022

  Webinar om endringsoppsigelse og styringsrett

  I dette webinaret går vi igjennom hva som skal til for å kunne endre stillingen eller arbeidsoppgaver til en ansatt.

 5. 15. desember 2022

  Gjennomsnittsberegning av arbeidstid

  Som arbeidsgiver har man ansvar for at arbeidstiden er i samsvar med gjeldende lover og avtaler. Arbeidsgiver skal sørge for at den alminnelige arbeidstiden ikke går ut over de grenser som arbeidsmiljøloven, arbeidsavtalen eller tariffavtalen oppstiller. Kan en ansatt jobbe 10 eller 12 timers dager uten at det regnes som overtid etter loven?

 6. 19. desember 2022

  Varsling - jeg har fått inn et varsel - hva gjør jeg nå?

  Reglene om varsling i arbeidsmiljøloven ble revidert i 2020 og i dette webinaret får du både juridiske og praktiske råd.

 7. 23. januar - 25. mai 2023

  For å kunne lede andre må  du kunne lede deg selv - kurs i ledelse og coaching i Oslo

  Selvledelse og Coaching er et praktisk lederutviklingsprogram med vekt på kommunikasjonstrening og selvutvikling. Du vil få verktøy og metoder for å utvikle andre, delegere og inkludere.