Innhold

Derfor bør du velge NHO Pensjon

Artikkel

NHO Pensjon er en medlemsfordel levert av Storebrand. Dette er en god, trygg og enkel innskuddspensjonsordning for NHOs medlemsbedrifter.

Få et uforpliktende tilbud fra Storebrand

1. Svært gode betingelser

Ved å forhandle på vegne av hele NHO-fellesskapet med mer enn 25 000 bedrifter, har vi oppnådd betingelser som normalt er forbeholdt de aller største bedriftene. I tillegg følger NHO opp avtalen, slik at dere som medlemsbedrift kan være trygge på at avtalen er konkurransedyktig.

2. Markedets høyeste kundetilfredshet

Ifølge Norsk Kundebarometer/Barcode har NHO Tjenestepensjon markedets høyeste kundetilfredshet. Pensjonsspesialistene i Storebrand hjelper dere med råd og veiledning tilpasset både bedriftens og de ansattes behov. Dere får også tilgang til gode digitale løsninger som gjør det enkelt å administrere pensjonsordningen. NHO Pensjon er en videreføring av NHO Tjenestepensjon.

3. Konkurransedyktig avkastning

Bærekraftige og enkle investeringsløsninger som forventes å gi de ansatte konkurransedyktig avkastning på pensjonsinnskuddene. NHO Pensjon er en videreføring av NHO Tjenestepensjon, som ifølge Norsk Kundebarometer/Barcode har markedets høyeste kundetilfredshet.

4. Markedets beste løsning for ansatte

De ansatte tilbys gode råd om pensjon og svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis. Pensjon er et av de mest verdifulle ansattgodene. I Storebrand Fordel får bedriftens ansatte enkelt tilgang til all informasjon om sin pensjonsavtale, hjelp til å forstå hvor mye de får i pensjon den dagen de slutter å jobbe og gode råd om hvordan de med enkle grep kan oppnå en enda bedre pensjon. Ifølge Norsk Kundebarometer/Barcode er dette markedets beste ansattløsninger.