Innhold

NHO Pensjon: - Veldig viktig for oss mindre bedrifter

Artikkel

Illustrasjonsbilde

NHO Pensjon gir små bedrifter slagkraft når de skal inngå pensjonsavtaler. Vi er veldig fornøyd med betingelsene NHO har fremforhandlet for oss, sier Gunn Anita Stenstad i Aarnesgruppen.

 

Gunn Anita Stenstad (49) har tilbrakt store deler av yrkeskarrieren i en og samme bedrift. Faktisk er hun på sitt 33. år i Aarnesgruppen, som består av tre restauranter i Årnes, Bø og i Seljord.

"Vi har ikke den slagkraften som større firmaer har. Så at NHO sørger for at medlemsbedriftene sine får goder som dette, syns jeg er veldig positivt.

Gunn Anita Stenstad, økonomiansvarlig i Aarnesgruppen

– Det har vært veldig gøy å være med på å utvikle alt sammen, sier Stenstad og legger til:

– Jeg startet jo i oppvasken. Og nå er jeg økonomiansvarlig. Det har med andre ord blitt stor variasjon i arbeidsoppgavene opp gjennom. Alt fra å servere i brylluper til å kjøre lønninger, liksom. Av og til skulle jeg vel ønske at døgnet hadde flere timer.

En annen oppgave Gunn Anita har fått ansvaret for som økonomiansvarlig, er pensjon.

– I bransjen vår, som jo er lavt lønnet i forhold til mange andre, blir alle goder tatt godt i mot.

Les også: Bruker all sin tid på å sikre norsk mat – har likevel pensjon i toppklasse

Avtalen Aarnesgruppen har valgt, er NHO Pensjon – levert av Storebrand. Obligatorisk tjenestepensjon har de hatt gjennom selskapet siden det kom i 2006.

Bestill et tilbud på NHO Pensjon: Om du vil se hva det betyr for din bedrift å velge NHO Pensjon kan du bestille tilbud fra Storebrand ved å klikke her.

– Vi er veldig fornøyd med hvordan det har fungert. Spesielt syns jeg den nettbaserte portalen deres er god. Og nå som NHO i tillegg har fremforhandlet enda bedre betingelser, er det ingen grunn til å bytte leverandør.

Les også: NHO: – Vi sørger for at små bedrifter få like gode betingelser som de strøste aktørene

Senstad er svært fornøyd med at næringslivsorganisasjonen jobber frem slike avtaler.

– Vi er en forholdsvis liten bedrift, med rundt 40 ansatte. Dermed har vi ikke den slagkraften som større firmaer har. Så at NHO sørger for at medlemsbedriftene sine får goder som dette, syns jeg er veldig positivt.

Av VG Partnerstudio i samarbeid med NHO