Hopp til hovedinnhold
Logg inn

Medlemsfordeler

Tilgjengelige medlemsfordeler

 • Digitale håndbøker

  Våre digitale personal- og HMS håndbøker har en rekke fordeler som sparer bedriften din for både tid og penger.

  Les mer

 • Forretningsjuridiske tjenester - Eurojuris

  Eurojuris Norge tilbyr NHO-medlemmer forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 17 norske byer.

  Les mer

 • Immatrielle rettigheter - Onsagers

  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn! Beskytter du dem godt nok? NHO har en samarbeidsavtale med Onsagers AS som gir fordeler til NHO-medlemmer. Onsagers håndterer patenter, varemerker og designbeskyttelse, og bygger en solid IP-strategi for din bedrift. Fordeler for NHO medlemmer; Gratis IP-sjekk av din bedrift. Gratis første møte. Gode rabatter på Onsagers faste priser. Standard IPR-kurs til meget gunstige priser. Nyttige digitale IP-portaler for økt tilgjengelighet.

  Les mer

 • Juridisk rådgivning og advokathjelp for arbeidsgivere

  Slik får du hjelp. Ta kontakt og fortell hva du lurer på. Vi finner riktig advokat eller rådgiver for dine behov. Rådgivningen er inkludert i medlemskapet ditt.

  Les mer

 • Kopinoravtale med rabatt

  Bedrifter må ha tillatelse for å kopiere materiale som er opphavsrettslig beskyttet. NHO har forhandlet frem en mønsteravtale som gir store besparelser for de medlemsbedriftene som trenger avtale med Kopinor.

  Les mer

 • Kurs

  Lær av våre eksperter og delta på NHO Kurs. Slik vil du som medlem kunne dra nytte av kompetansen i NHO-fellesskapet, og møte mennesker med samme interesser, utfordringer og erfaringer.

  Les mer

 • Medlemsmerke

  Medlemmer som ønsker å vise sin tilknytning til NHO, kan bruke NHOs medlemsmerke. Merket kan for eksempel benyttes på trykksaker, nettsider og annet materiell. Du finner merket i vår designmanual, bruk det gjerne på bedriftens nettside.

  Les mer

 • NHO Forsikring

  Skreddersydd. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, skade- og motorforsikringer.

  Les mer

 • NHO Pensjon

  NHO har fremforhandlet en svært gunstig innskuddspensjonsordning hos Storebrand. NHO og Storebrand har som felles mål å sikre medlemsbedriftene den mest effektive administrasjonen, den beste servicen, og den beste rådgivningen.

  Les mer

 • Team offentlige anskaffelser

  Regler om offentlig anskaffelse er komplisert materie. Medlemsbedrifter i NHO kan få råd og hjelp av NHOs anskaffelseseksperter. Våre erfarne advokater er blant de beste på feltet og svarer på alle generelle spørsmål.

  Les mer

Tilbakemelding

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt