Innhold

Medlemsfordeler

Tilgjengelige medlemsfordeler

 • Advokathjelp arbeidsrett

  Har du behov for konkret rådgivning, ring vårt sentralbord på 2308 8000. De vil sette deg i kontakt med din landsforening eller ditt regionale NHO-kontor. Slik kan du få praktisk og effektiv bistand i alle rettsspørsmål som berører ansettelsesforhold. NHOs Advokattjenester er en spisskompetanseavdeling som bistår landsforeninger og våre regionkontoer i de mer komplekse sakene. De har betydelig ekspertise og erfaring innen alle områder når det gjelder den individuelle og kollektive arbeidsretten. 

  Les mer

 • Digitale håndbøker

  Våre digitale personal-, HMS- og lederhåndbøker har en rekke fordeler som sparer bedriften din for både tid og penger.

  Les mer

 • Digitale verktøy for medarbeiderundersøkelser

  NHO har inngått avtale med utvalgte leverandører av medarbeiderundersøkelser. Disse har alle gode, digitale verktøy for gjennomføring av medarbeiderundersøkelser i bedriften, og kan tilby gode løsninger for NHOs medlemsbedrifter til en gunstig pris.

  Les mer

 • Forretningsjuridiske tjenester - Eurojuris

  Eurojuris Norge tilbyr NHO-medlemmer forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 17 norske byer.

  Les mer

 • Immatrielle rettigheter - Onsagers

  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn! Beskytter du dem godt nok? NHO har en samarbeidsavtale med Onsagers AS som gir fordeler til NHO-medlemmer. Onsagers håndterer patenter, varemerker og designbeskyttelse, og bygger en solid IP-strategi for din bedrift. Fordeler for NHO medlemmer; Gratis IP-sjekk av din bedrift. Gratis første møte. Gode rabatter på Onsagers faste priser. Standard IPR-kurs til meget gunstige priser. Nyttige digitale IP-portaler for økt tilgjengelighet.

  Les mer

 • Kopinoravtale med rabatt

  Bedrifter må ha tillatelse for å kopiere materiale som er opphavsrettslig beskyttet. NHO har forhandlet frem en mønsteravtale som gir store besparelser for de medlemsbedriftene som trenger avtale med Kopinor.

  Les mer

 • Kurs

  Lær av våre eksperter og delta på NHO Kurs. Slik vil du som medlem kunne dra nytte av kompetansen i NHO-fellesskapet, og møte mennesker med samme interesser, utfordringer og erfaringer.

  Les mer

 • Medlemsmerke

  Medlemmer som ønsker å vise sin tilknytning til NHO, kan bruke NHOs medlemsmerke. Merket kan for eksempel benyttes på trykksaker, nettsider og annet materiell. Du finner merket i vår designmanual, bruk det gjerne på bedriftens nettside.

  Les mer

 • NHO Forsikring

  Skreddersydd. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, skade- og motorforsikringer.

  Les mer

 • NHO Pensjon

  NHO har fremforhandlet en svært gunstig innskuddspensjonsordning hos Storebrand. NHO og Storebrand har som felles mål å sikre medlemsbedriftene den mest effektive administrasjonen, den beste servicen, og den beste rådgivningen.

  Les mer

 • Oppstartstjeneste for bedriftsetablering i Kina

  Medlemmer i NHO får nå tilgang til en kommersiell tjeneste fra vår søsterorganisasjon Dansk Industri (DI). De ansetter en person for deg lokalt som hjelper med en trygg og sikker tilgang til det kinesiske markedet.

  Les mer

 • Team offentlige anskaffelser

  Regler om offentlig anskaffelse er komplisert materie. Medlemsbedrifter i NHO kan få råd og hjelp av NHOs anskaffelseseksperter. Våre erfarne advokater er blant de beste på feltet og svarer på alle generelle spørsmål.

  Les mer

Tilbakemelding

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt