Innhold

Medlemsfordeler

Tilgjengelige medlemsfordeler

 • Advokathjelp arbeidsrett

  Har du behov for konkret rådgivning, ring vårt sentralbord på 2308 8000. De vil sette deg i kontakt med din landsforening eller ditt regionale NHO-kontor. Slik kan du få praktisk og effektiv bistand i alle rettsspørsmål som berører ansettelsesforhold. NHOs Advokattjenester er en spisskompetanseavdeling som bistår landsforeninger og våre regionkontoer i de mer komplekse sakene. De har betydelig ekspertise og erfaring innen alle områder når det gjelder den individuelle og kollektive arbeidsretten. 

  Les mer

 • Advokattjenester med rabatt - Eurojuris

  Eurojuris Norge tilbyr NHO-medlemmer forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 15 norske byer.

  Les mer

 • Beredsskapsavtale med rabatt - Sjømannskirken

  Bedrifter som ønsker styrket beredskap for sine ansatte på oppdrag i utlandet, kan inngå avtale med Sjømannskirken. NHOs medlemmer tilbys 20 prosent rabatt for en avtale om slike beredskapstjenester.

  Les mer

 • Designrådgivning

  I samarbeid med Norsk Designråd tilbys alle NHO-medlemmer designrådgivning og fri deltakelse på en rekke faglige arrangementer om design.

  Les mer

 • Immatrielle rettigheter - Onsagers

  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn! Beskytter du dem godt nok? NHO har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Onsagers AS som samarbeidspartner på patent-, varemerke- og designbeskyttelse.

  Les mer

 • Kopinoravtale med rabatt

  Bedrifter må ha tillatelse for å kopiere materiale som er opphavsrettslig beskyttet. NHO har forhandlet frem en mønsteravtale som gir store besparelser for de medlemsbedriftene som trenger avtale med Kopinor.

  Les mer

 • Kurs

  Frem til 1. juli 2017 arrangeres kurs for medlemsbedrifter i regi av Næringslivets Skole. Deretter vil NHO selv tilby gode kurs. Informasjon kommer så snart dette er klart. Landsforeningene i NHO arrangerer også kurs for sine medlemmer. De ulike kursporteføljene finner du på foreningenes hjemmesider. I Næringslivets Skole får våre medlemsbedrifter nyte godt av NHO-fellesskapets samlede ressurser og ekspertise, gjennom aktuelle kurs innen Lov og avtaleverk, Helse, miljø og sikkerhet (HMS) og Ledelse og personal.

  Les mer

 • NHO Forsikring

  Skreddersydd. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, skade- og motorforsikringer.

  Les mer

 • NHO Pensjon

  NHO har fremforhandlet en svært gunstig innskuddspensjonsordning hos Storebrand. NHO og Storebrand har som felles mål å sikre medlemsbedriftene den mest effektive administrasjonen, den beste servicen, og den beste rådgivningen.

  Les mer

Tilbakemelding

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt