Hopp til hovedinnhold
Logg inn

Årsoppgave 2024

Årsoppgaven er grunnlaget for beregning av kontingent og serviceavgift for medlemskap i NHO og lands- og bransjeforening.

NHO har endrede rutiner for fakturering av kontingent - Les mer

Ordinær frist for innlevering var 28. februar 2024 - Portal er fortsatt åpen for innlevering.

Innlevering for deg som har tilgang til Bedriftens medlemskap eller har levert tidligere

Logg inn med din e-postadresse og passord.

Innlevering for nye brukere

  1. Opprett bruker ved å klikke på Logg inn og "Ny bruker".
  2. Hvis du er forhåndsverifisert* kan du fortsette til Bedriftens medlemskap for å levere årsoppgaven
  3. Er du ikke en verifisert bruker, kan en kollega av deg som har tilgang til Bedriftens Medlemskap gi deg tilgang. Alternativt kan kontakte oss for å få nødvendige tilganger til å levere årsoppgaven


For hjelp, kontakt oss.

*Har du mottatt epost om årsoppgaven, er du verifisert og har tilgang

Ofte stilte spørsmål

Regnskapet vårt er ikke klart

Vi ber om at dere rapporterer foreløpig/ureviderte tall. Eventuell avvik fra endelig regnskap vil vi kunne korrigere i etterkant. Dette sendes i så fall til medlem@nho.no. 

Kan vi få utsatt fristen?

Dere kan selve enkelt utsette fristen til 15. mars ved å logge inn på innleveringen. Hvis datoen har passert eller det er behov for lengre utsettelse må dere kontakte oss. 

Hvordan endrer jeg etter at den er levert?

Dette må vi gjøre for dere. Endringene sendes til medlem@nho.no. Vi kan dessverre ikke akseptere endringer over telefon eller chat.

Jeg får beskjed om at brukerkontoen min ikke eksisterer

Får du melding  "Fant ingen brukerkonto med dette brukernavnet" når du forsøker å logge inn, kan dette bety at du ikke har registrert deg som bruker. Dette må du gjøre første gang du logger inn.

Hvem kan levere?

Dere bestemmer selv hvem som skal levere på vegne av deres bedrift. Ønsker dere at regnskapsførerer skal levere er dette lov.

Hvordan kan jeg gi andre tilgang?

For å kunne levere årsoppgaven må man ha tilgang til Bedriftens Medlemskap. Har du Administrator tilgang, kan du under Bedriftens Medlemskap gi andre kollegaer tilgang. 

Husk at de alltid må opprette "Ny bruker" første gang de logger seg på.

Min bedrift er et enkeltpersonsforetak

Medlemmer med organisasjonsformene Enkeltpersonforetak (ENK), Delt Ansvar (DA) og Ansvarlig selskap (ANS) har 31. mai som frist for innlevering og forholder seg ikke til ordinær frist.

Hva er forskjellen mellom arbeidere og funksjonærer?

En arbeider en som typisk jobber i fysiske yrker som for eks. produksjon av varer og tjenester, lagerarbeid, renhold etc.

En funksjonær er en som typisk jobber innen kontorarbeid, som for eks. administrasjon, salg og markedsføring, altså ikke fysisk arbeid.