Innhold

Rutiner og beredskap for å ivareta sikkerhet i bedriften

Sikkerhet kan omfatte ivaretakelse av alt fra person, materialer, anlegg og natur mm. Basert på bedriftens risikovurdering, må man etablere rutiner og beredskap for å ivareta et akseptabelt sikkerhetsnivå.

Koronaviruset: Medlemsmøter med NHO, myndigheter og andre ledere

Her får du oppdateringer fra NHO og myndigheter. I tillegg arrangeres medlemsmøter om kriseledelse. Se opptak og direktesendinger her.

Sikkerhet og sikring

Hva er sikkerhet? Selv om de fleste har et forhold til begrepet er det ikke enkelt å definere. For hva er sikkerhet, og hvordan måler vi det? Ofte blir sikkerhet relatert til hva sikkerhet ikke er, nemlig fravær av sikkerhet, som i antall dødsfall og ulykker.

Sikkerhetskultur

Sikkerhetskultur henger sammen med organisasjonskultur, og kan være vanskelig å skille. Vi kan si at sikkerhetskultur handler om den delen av organisasjonskulturen som retter seg mot sikkerheten. Det er organisasjonens evne til å styre sikkerhet.

Kripos: - Anmeld epost-svindel

For å få bedre oversikt over datakrim mot næringslivet, ber Kripos bedriftene om å anmelde med et eget skjema.

Digitale styringsverktøy

NHOs veileder om innføring av digitale styringsverktøy tar sikte på å gi en oversikt over hvilke regler som regulerer bruk av elektroniske styringssystemer og kontrolltiltak.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt