Innhold

NHO Forsikring

Som NHO medlem har du og din bedrift mulighet til å samle alle bedriftens forsikringer i en løsning, med en rådgiver for alle forsikringer.

NHO Forsikring er en eksklusiv avtale for alle medlemsbedrifter. Betingelsene er svært gode. Forsikringer tilbys innen person, skade, motor og cyber. 

NHO Forsikring har hyggelige kunderådgivere som tar imot din henvendelse. Du kan bruke dette nummeret både om du allerede er kunde eller ønsker et tilbud.

Ring 23 08 85 30, eller send epost til post@nhoforsikring.no
Postadresse:
NHO Forsikring, c/o Søderberg og Partners
Postboks 324, 1326 Lysaker

Fordeler med NHO Forsikring

  • Svært gode betingelser
  • Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende
  • Profesjonell rådgivning
  • Skreddersydd for din bedrift

Om NHO Forsikring

Hvordan tegne NHO Forsikring?

NHO Forsikring har hyggelige kunderådgivere parat til å motta din henvendelse. Ta kontakt på telefon 23 08 85 30, eller send NHO Forsikring til 2007.

Hva er NHO Forsikring?

Forsikringene er innen kategoriene person, skade og motor. Fullmakten til NHO kan når som helst trekkes tilbake, og medlemsbedriften vil da overføres til ordinære betingelser hos leverandøren. 

NHO Forsikring ved Söderberg & Partners har rammeavtaler med en rekke selskaper, og plasserer medlemmenes forsikring ut fra risiko og skadehistorikk. NHO Forsikring er altså ikke et eget  forsikringsselskap.

Tilbud, rådgivning og plassering av forsikringene til NHOs medlemsbedrifter skjer fra NHO Forsikring ved Söderberg & Partners.

NHO Forsikring er for alle NHOs medlemmer, med unntak av medlemmer i Byggmesterforbundet og Norske Murmestres Landsforening og Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund, som har eget forsikringstilbud i Byggmesterforsikring og Rørentreprenørene Norge som har eget forsikringstilbud i Matrix Insurance og Gjensidige. NFVB har også egen forsikring i Matrix Insurance.

Hvorfor NHO Forsikring?

Som NHO medlem har du og din bedrift mulighet til å samle alle bedriftens forsikringer i en løsning, med en rådgiver for alle forsikringer.

Det er flere forsikringer din bedrift er lovpålagt å ha, men det er flere forsikringer som det lønner seg å ha. NHO Forsikring hjelper din bedrift å identifisere forsikringsbehov, og tegne de forsikringer som bedriften trenger. I tillegg sparer NHO medlemmer i snitt 19 % på å flytte forsikringene sine over til NHO Forsikring.

Bli medlem i NHO og få tilgang til våre medlemsfordeler

Les mer