Innhold

Webinarer og kurs

Vis filtrering

8 resultater

Type arrangement
Områder
Fylker
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 1. januar 2020 - 31. desember 2030,

  Kurset gjennomføres via internett

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Nettkurset kan du ta når og hvor det passer deg. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Kurset gir deg den kunnskap og dokumentasjon som loven krever.

 2. 13. januar - 31. desember 2023

  Fire gratis grunnleggende kurs med regler og råd for ledere med personalansvar

  Kursene er delt i fire deler, og omhandler ansettelse, oppfølging, hvordan du som leder skal forholde det til avtaleverket og de tillitsvalgte, samt hvordan ansettelsesforholdet avsluttes.

 3. 23. januar - 25. mai 2023

  For å kunne lede andre må  du kunne lede deg selv - kurs i ledelse og coaching i Oslo

  Selvledelse og Coaching er et praktisk lederutviklingsprogram med vekt på kommunikasjonstrening og selvutvikling. Du vil få verktøy og metoder for å utvikle andre, delegere og inkludere.

 4. 7. - 8. februar 2023

  HMS grunnkurs webinar

  Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og alle medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring. Kurset er bransjeuavhengig og passer for hele næringslivet.

 5. 10. februar 2023

  Tiltak for å motvirke arbeidsmiljøkriminalitet

  Heller seriøs virksomhet enn seriøse problemer! I webinaret vil vi gjennomgå de viktigste reglene mot arbeidsmiljøkriminalitet og sette fokus på seriøsitet som virksomheten må være oppmerksom på.

 6. 13. - 17. februar 2023

  Nettbasert kurs - Nedbemanning steg for steg

  Lov og rettspraksis setter føringer for hvordan en nedbemanningsprosesser skal gjennomføres. Ved å gjøre deg kjent med disse reduserer du sjansen for vanskelige konflikter.

 7. Webinar: HMS grunnkurs

  Kurs for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og alle medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.

 8. 9. mars 2023

  Webinar om styrets ansvar i urolige tider

  I disse urolige tider er det særlig viktig med et fungerende styre som både kjenner sine oppgaver og er seg sitt ansvar bevisst.