Innhold

Advokatfirma Tofte: – Vi vil være en attraktiv arbeidsgiver og vise at vi bryr oss om våre ansatte

Elisabeth Slettedal, daglig leder i Advokatfirma Tofte i Kristiansand

NHO Pensjon: Advokatfirma Tofte valgte Storebrand som pensjonsleverandør. Det har lønnet seg for både firmaet og de ansatte.

– Vi ønsker å gi våre ansatte gode lønns-, pensjons- og forsikringsordninger, forteller Elisabeth Slettedal, daglig leder i Advokatfirma Tofte i Kristiansand.

Advokatfirmaet er Sørlandets største. De gir juridisk bistand til et stort antall offentlige oppdragsgivere, private virksomheter og privatklienter. Firmaet jobber med både industri, varehandel, servicenæringer, utdanning og reiseliv.

– I dag teller vi 19 advokater og 5 i administrasjonen med et aldersspenn fra 27 til 70 år. Hos oss er det viktig at de ansatte føler seg ivaretatt, og gode pensjonsordninger er en av måtene å gjøre dette på.

Opplevde store besparelser

Slettedal startet som daglig leder hos Tofte i vår, og kom fra stillingen som banksjef i SpareBank 1 SR-Bank, Kristiansand. Å ha en daglig leder som ikke er partner eller jurist var et strategisk valg – å ha en som kan ha fullt fokus på å «styre butikken».

Tofte har i lang tid vært medlem av Eurojuris, landets største advokatnettverk. Gjennom deres samarbeidsavtale med NHO, har de tilgang til NHO Pensjon i Storebrand. I fjor valgte Tofte å benytte seg av denne medlemsfordelen.

– Medlemsfordelen vi fikk gjennom å benytte pensjonsavtalen NHO har med Storebrand ga oss økonomiske fordeler vi ikke kunne takke nei til. Vi opplevde besparelser både på administrasjonskostnadene og på forvaltningen da vi flyttet pensjonsavtalen vår til NHO Pensjon, forteller Slettedal.

Les mer om Tofte på Storebrand
Les mer om NHO Pensjon