Innhold

Enda bedre betingelser med NHO Pensjon

Odd Arild Grefstad, konsernsjef i Storebrand, og Christian Chramer, direktør for Medlem og Region i NHO. FOTO: Lise Eide Risanger, Storebrand / Moment Studio NHO.

Storebrand og NHO Pensjon fornyer pensjonsavtalen – samtidig er utrullingen av egen pensjonskonto godt i gang. Tilbudet om NHO Pensjon i Storebrand er tilgjengelig for alle NHO-medlemmer og gir alle bedrifter de samme gode betingelsene – uansett størrelse. Det er gode pensjonsnyheter.

Lave kostnader og mer i pensjon

Det er spesielt morsomt å dele denne nyheten i lys av innføringen av egen pensjonskonto. Med egen pensjonskonto får ansatte de samme betingelsene som sine arbeidsgivere. NHO har derfor gleden av å fortelle at betingelsene nå blir enda bedre. Storebrand tilbyr pensjonsprofilene til 0,29% av sparebeløpet eller indeksprofilene til 0,19%.
Det betyr lave kostnader for deg som arbeidsgiver, og mer i pensjon for dine ansatte.

Storebrands krav til bærekraftige investeringer gjør også at pensjonsløsningene har et høyt bærekraftsnivå. Storebrand gikk nylig til topps i kåringen Etisk pensjonsguide, Forbrukerrådets og Framtiden i våre henders nye analyse av norske pensjonsforetak.

NHO Pensjon har markedets mest fornøyde pensjonskunder

Resultatene fra Barcode/Norsk Kundebarometers kundetilfredsundersøkelse for 2020 er akkurat ferdigstilt, og viser at bedrifter som bruker NHO Pensjon er markedets mest fornøyde pensjonskunder. Kundene trekker spesielt fram NHO og Storebrands evne til å informere godt om pensjon til både bedrifter og ansatte. I tillegg har de ansatte fått svært god avkastning på sine pensjonspenger, både i pensjonsprofilene og indeksprofilene.

Ditt informasjonsansvar ivaretas

Med egen pensjonskonto får arbeidsgiver et utvidet informasjonsansvar for egen pensjonsordning. Med pensjon i Storebrand gjennom NHO Pensjon kan du som arbeidsgiver være trygg på at ditt ansvar er vel ivaretatt. Dine ansatte får den informasjonen de har krav på fra Storebrand, gode digitale løsninger, tilbud om webinarer og pensjonsrådgivning.

Les mer om NHO Pensjon og be om tilbud