Hopp til hovedinnhold
Logg inn

Webinarer og kurs

Vis filtrering

4 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
4 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 5. - 6. mars 2024

  Webinar i 2 moduler om Sykelønn 5. og 6. mars 2024

  Hva kreves for å få rett til sykepenger fra arbeidsgiver? Din medarbeider er syk, og du møter tilfeldig vedkommede med armene fulle av handleposer på byens handlesenter. Har vedkommende rett til sykelønn?

 2. 12. mars 2024

  Varsling - jeg har fått inn et varsel - hva gjør jeg nå? Flyttet til 12. mars 2024

  Reglene om varsling i arbeidsmiljøloven ble revidert i 2020 og i dette webinaret får du både juridiske og praktiske råd.

 3. 9. april - 7. mai 2024

  Ny ledersamling med All In våren 2024

  Gjesteforeleser på dette kurset er blant annet tidligere landslagspiller i håndball Anja Hammerseng Edin. I dag er hun en svært ettertraktet foredragsholder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening. Anja presenterer forskningsbasert materiale på en enkel og praktisk måte. Du vil motta verktøy som du kan benytte umiddelbart i din hverdag for å fokusere, prestere og restituere bedre. Konsekvensen kan være at du får det bedre både på jobb og hjemme.

 4. Kurset gjennomføres via internett

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Nettkurset kan du ta når og hvor det passer deg. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Kurset gir deg den kunnskap og dokumentasjon som loven krever og er oppdatert i tråd med de lovendringene som gjelder fra 1.1.2024.