Innhold

Webinarer og kurs

Vis filtrering

9 resultater

Type arrangement
Områder
Fylker
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 1. januar 2020 - 31. desember 2030,

  Kurset gjennomføres via internett

  NHO Nettkurs: HMS for ledere (§3-5-kurs)

  Nettkurset kan du ta når og hvor det passer deg. Arbeidsmiljølovens § 3-5 krever at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS, og kunne dokumentere dette. Kurset gir deg den kunnskap og dokumentasjon som loven krever.

 2. 18. - 19. oktober 2022

  HMS grunnkurs - Næringslivets hus, Oslo

  Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og alle medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring. Kurset er bransjeuavhengig og passer for hele næringslivet.

 3. Planlegger du eller har bedriften tatt inn lærling?

  En ungdom skal innlemmes i arbeidslivet og bedriften, og skal lære, utvikle seg og gradvis produsere frem til fagprøven. Det er både likheter og ulikheter mellom et lærlingforhold og et vanlig arbeidsforhold når det gjelder hvilke regler som gjelder, og partenes rettigheter og plikter.

 4. 19. oktober - 16. november 2022

  Ny runde med webinaret om Feedback og økt selvinnsikt

  Webinarets varighet : 3 timer pluss en oppfølgingstime.

 5. 31. oktober 2022

  For å kunne lede andre må  du kunne lede deg selv - kurs i ledelse og coaching i Trondheim

  Selvledelse og Coaching er et praktisk lederutviklingsprogram med vekt på kommunikasjonstrening og selvutvikling. Du vil få verktøy og metoder for å utvikle andre, delegere og inkludere.

 6. 1. - 29. november 2022

  Ny sjanse for å delta i All In All Academys lederprogram i november 2022

  Du trenger ikke å delta «live» på hver samling. Alle samlinger filmes og materiale, modeller og verktøy blir gjort tilgjengelig for deltakerne på kursets nettside i etterkant av hver samling. Det er valgfri online sertifisering/ eksamen etter siste samling.

 7. 2. november 2022

  Offentlig anskaffelser i krisetid

  Hvordan kan eksisterende kontrakter endres og hvordan skal fremtidige konkurranser reguleres?

 8. 8. november 2022

  Personvern i HR-hverdagen

  Advokat Hildegunn Nygård gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene og reglene for vern av personopplysninger, og hvordan dette virker inn på håndtering av personopplysninger om ansatte hos deg.

 9. 22. - 23. november 2022

  HMS grunnkurs webinar

  Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og alle medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring. Kurset er bransjeuavhengig og passer for hele næringslivet.