Innhold

Full kontroll ved gjenåpning av arbeidsplassen?

  • 12. jun 2020Kl. 10:00

Selv om smittesituasjonen i Norge i øyeblikket er stabil, er det sannsynlig at vi vil oppleve endringer, og vi må derfor også være forberedt på at det kan oppstå nye situasjoner som krever nye tiltak.

Kontorlandskap

Meld deg på for å få tilsendt lenke, eller følg webinaret her .

NHO har jobbet tett på myndighetene for å legge til rette for en trygg normalisering av arbeidslivet, og utviklet en rekke verktøy som kan hjelpe bedriftene i sin planlegging og gjennomføring av gjenåpning av arbeidsplassen.

I dette webinaret presenterer vi nyttige verktøy og veiledere, med fokus på verktøy for  sikker gjenåpning av kontorer utviklet samen med Coor.  Verktøyet kan støtte bedriften i sin planlegging og drift av gjenåpningen, og å være forberedt på endringer som kan komme.

Du møter:

• HMS-redaktør i Arbinn Ingrid Engesæt
• Leder for bærekraft og HMS i Coor Henrik Fonahn.

Du får:

  • Presentasjon av aktuelle verktøy i Arbinn
  • Gjennomgang av eget verktøy for full kontroll ved gjenåpning og drift

Mer om verktøyet som presenteres:
Verktøyene er utarbeidet av Coor i samarbeid med NHO, og i webinaret viser vi hvordan verktøyet kan brukes.

Verktøyet gir blant annet oversikt over smitteverntiltak, opplæringstiltak og andre viktige momenter å ta med ved gjenåpning av arbeidsplassen. Det passer for virksomheter som ønsker oversikt over sine vurderinger og tiltak knyttet til gjenåpning av kontoret, og som ønsker et dynamisk verktøy tilpasset de endringer som kan komme.

I Arbinn finner medlemsbedrifter veiledere og materiell til støtte ved gjenåpning av arbeidsplassen, inkludert veiledere for smittevern, oppfølging på hjemmekontor, vurdering av hvem som skal komme tilbake og hvem som bør arbeide hjemmefra, samt juridiske vurderinger rundt bruk av hjemmekontor.

Verktøyet blir tilgjengelig for medlemsbedrifter via Arbinn i forbindelse med webinaret.

 Arbinns temaside om gjenåpning