Hopp til hovedinnhold
Logg inn

NHO Pensjon

Vi har gjort det enkelt å få et godt pensjonstilbud til din bedrift. NHO Pensjon er en medlemsfordel levert av Storebrand.

Astrid Roppen, Dugurd Foto: NHO Pensjon

"Vi er superfornøyde med NHO Pensjon. I tillegg til å gi oss gode betingelser, fungerer samarbeidet med Storebrand veldig bra. De digitale løsningene er intuitive, og kundeservicen god." – Astrid Roppen, Daglig Leder Dugurd.

Ønsker du mer informasjon om NHO Pensjon tilpasset din bedrift? 

Om NHO Pensjon

Hva er NHO Pensjon?

NHO Pensjon er medlemsfordel, levert av Storebrand, hvor våre medlemsbedrifter får tilgang til enkle, trygge og gode innskuddspensjonsløsninger.

NHO Pensjon vil blant annet:

  • Sikre bedriften en kostnadseffektiv ordning som er enkel for bedriften å etablere, og som i tillegg er enkel å administrere etter at ordningen er satt i gang.

  • Sørge for at små og mellomstore bedrifter nyter godt av felles forhandlingsmakt.

  • Sikre at markedet overvåkes slik at bedriftene over tid kan føle seg trygge på at de har konkurransedyktige vilkår, og at kundebetjening og administrative rutiner har den kvalitet som er lovet.

Hvordan bestille NHO Pensjon?

NHO Pensjon er en medlemsfordel levert av Storebrand. Storebrands pensjonsrådgivere står klare til å hjelpe deg med å bli en del av NHO Pensjon.

Du kan bestille et tilbud i Storebrands kjøpsløsning.

Hvem kan bli med i NHO Pensjon?

Alle bedrifter som er medlem i NHO kan bli med i NHO Pensjon. 

Det er egne regler for selvstendig næringsdrivende. Storebrand har informasjon om hvilke pensjonsordning og forsikringer som anbefales.

Hva kreves det av min bedrift for å benytte medlemsfordelen?

Det er en forutsetning at den enkelte bedrift avgir en fullmakt til NHO. Denne gjør at NHO kan fremforhandle markedets beste vilkår fordi NHO representerer mange bedrifter. For at din bedrift skal tilsluttes ordningen, må derfor bedriften gi NHO fullmakt til å reforhandle vilkårene, og eventuelt til å bytte leverandør. For dette tar NHO, og eventuelt den enkelte lands- og bransjeforening, et mindre servicegebyr.

Fullmakten til NHO kan når som helst trekkes tilbake, og medlemsbedriften vil da overføres til ordinære betingelser i Storebrand. 

Hvilke bedrifter passer NHO Pensjon for?

NHO Pensjon passer de aller fleste medlemsbedriftene i NHO, også for store medlemsbedrifter og de som har mer kompliserte pensjonsordninger og behov. 

Hva er vanlig i vår bransje?

Mange lurer på hvilken pensjonsordning som er mest vanlig for deres bransje. Storebrand har derfor tatt utgangspunkt i sine 23.000 bedriftskunder og regnet seg frem til den gjennomsnittlige pensjonsordningen i 22 ulike bransjer. På storebrand.no finner du bransjesnittet for din sektor.

Egen portal for ansatte

Ansatte i bedrifter som har NHO Pensjon kan logge seg inn på sine personlige sider på Storebrand.no. Der kan de blant annet få oversikt over pensjonen sin, sjekke hvor mye arbeidsgiver sparer og endre spareprofil.

Hvor kan jeg lese mer om pensjonsreglene?

Du finner artikler, spørsmål og svar og veiledere om reglene for pensjon på Arbinn. 

Derfor bør du velge NHO Pensjon

Svært gode betingelser

Ved å forhandle på vegne av hele NHO-fellesskapet med mer enn 30 000 bedrifter, har vi oppnådd betingelser som normalt er forbeholdt de aller største bedriftene. I tillegg følger NHO opp avtalen, slik at dere som medlemsbedrift kan være trygge på at avtalen er konkurransedyktig.

Bransjens høyeste kundetilfredshet

Ifølge Norsk Kundebarometer i bedriftsmarkedet har NHO Pensjon bransjens høyeste kundetilfredshet (2022).

Konkurransedyktig avkastning

For at de ansatte skal få en fremtid å glede seg til er det avgjørende hvordan pensjonspengene blir investert. NHO Pensjon har som mål å gi dine ansatte best mulig langsiktig avkastning. Derfor investeres stadig mer i selskaper som løser fremtidens utfordringer – vi tror nemlig det er fremtidens vinnere.

Bransjens beste oppfølging av ansatte

Pensjon er personlig, og den enkeltes situasjon er unik. Gjennom Storebrand Fordel får bedriftens ansatte hjelp til å få oversikt pensjonen sin og kunnskap om hvilke grep de kan ta i dag for å få en fremtid å glede seg til. Ifølge Norsk Kundebarometer i bedriftsmarkedet har NHO Pensjon bransjens beste ansattoppfølging (2022).