Hopp til hovedinnhold
Logg inn

- Storebrand har gjort oss gode på pensjon

#205

Finansdirektør i Brandsdal Group, Kolbjørn Ertzeid.

NHO Pensjon: Da Brandsdal Group lette etter en ny pensjonsleverandør, så de ikke bare etter en som kunne levere på pris – men også en samarbeidspartner som kunne gjøre bedriften god på pensjon. Med NHO Pensjon fikk de både i pose og sekk.

Brandsdal Group er en bedrift som følger med i tiden, og som har flere ben å stå på. I dag står konsernet bak en av landets desidert største nettbutikker, BliVakker.no, samtidig som den utenlandske søsterbedriften Cocopanda fortsetter å vokse.

En enklere hverdag

Etter at vi byttet til Storebrand har jeg fått en enklere hverdag.

Kolbjørn Ertzeid, finansdirektør i Brandsdal Group

Høsten 2016 flyttet Brandsdal Group pensjonen sin over til Storebrand, noe som ifølge finansdirektøren har hatt en merkbar effekt på arbeidsdagen hans.

– Etter byttet til Storebrand har jeg fått en enklere hverdag når det gjelder å håndtere pensjonsavtalen vår, forteller Ertzeid, og legger til:

– Vi har også en lønningsansvarlig som er veldig dyktig og proaktiv, og en veldig god match med mulighetene Storebrand bragte med seg.

Ønsket en aktiv samarbeidspartner

Brandsdal Group er medlem av NHO, og kunne derfor benytte seg av tilbudet for tjenestepensjon som de har forhandlet frem hos Storebrand.

Likevel var det ikke det gode prisnivået i avtalen som var avgjørende for valget:

– Den gode prisen i NHO Pensjon gagnet selvfølgelig bedriften noe. Men det viktigste var at vi så at de ansatte hadde mye å tjene på at vi valgte Storebrand som leverandør, forteller finansdirektøren, og utdyper:

– De kunne vise til god avkastning på investeringer og var ivrige etter å følge opp de ansatte på pensjon.

Les mer om Brandsdal Group på Storebrand
Les mer om NHO Pensjon