Innhold

Utdannet.no – få tilgang til 170+ nettkurs!

Kontorstol og tastatur

Utdannet.no

Utdannet.no er en norsk edtech-startup som utvikler og publiserer videobaserte nettkurs i digitale programvarer, kreative fagfelt og grunnleggende forretningsferdigheter. Med egenutviklet e-læringsplattform ønsker de å gjøre kompetanseutvikling tilgjengelig for alle, uavhengig av tid og sted.

Stor bredde i kurstilbudet

Kurskatalogen til Utdannet.no er en smørbrødliste av den mest etterspurte fagkunnskapen i dagens arbeidsmarked, og inneholder videokurs i markedsføring, business og web, i tillegg til design, foto og video.

– Alle kursene våre er hands on og veldig praktiske, for det nytter ikke å være ekspert på noe dersom du ikke samtidig

utdannet.no

Espen Faugstad, gründer av Utdannet.no

evner å lære bort den kunnskapen du har. Når noen tar et kurs i et program for utsendelse av nyhetsbrev skal de faktisk kunne sende ut det nyhetsbrevet når de har tatt kurset, forteller gründer Espen Faugstad.

Permitterte får gratis tilgang

– Under permittering kan dagene bli lange. For å stå styrket i arbeidslivet er det viktig å fylle dagene med nye impulser. Kompetanseheving kan være en slik impuls. Vi ønsker derfor å tilby alle permitterte 1 måned gratis tilgang til Utdannet.no, avslutter Espen Faugstad.

Hvis du ønsker å få tilgang til e-læringsportalen klikker du på lenken under og sender inn din søknad. Frist på påmelding er 31.mai. Du vil da få tilgang til alle kursene på Utdannet.no i 1 måned (hele juni).

SØK OG FÅ GRATIS TILGANG TIL UTDANNET.NO!

Tilbake til #delingsdugnad

Gå til Arbinn startside