Innhold

Arbinn.no – forenkler din lederhverdag

Artikkel

Forsiden til Arbinn.no. Skjermbilde.

Arbinn.no er en digital arbeidsgiverportal fra NHO som hjelper deg å drive din bedrift. Her får du veiledning i en rekke spørsmål som omhandler jus og HMS, og oversikt over hvilke fordeler som følger av NHO-medlemskapet ditt. Arbinn er utviklet og oppdateres av NHOs advokater og HMS-eksperter.

Hva kan Arbinn bistå med?

På Arbinn får NHO-medlemmer tilgang til praktiske tips og veiledninger innenfor temaer som: 

Du kan benytte deg av maler og kontraktsforslag som er utviklet av våre advokater og du får tilgang til effektive verktøy for å håndtere risikostyring for HMS og personvern.

I tillegg gjør Arbinn det lett å søke opp og finne ut hvilke medlemsfordeler bedriften din har tilgang til gjennom bransjeforeningen, landsforeningen og NHO. Dette finner du under medlemsfordeler.

Hvordan får du tilgang til Arbinn?

Mye av informasjonen på Arbinn ligger åpent og tilgjengelig. Ved å logge deg inn får du i tillegg tilgang på maler, verktøy og nyttige dokumenter.

For å kunne logge inn må din bedrift være medlem i NHO, og du må være oppført som kontaktperson med epostadresse i medlemsregisteret. Det er bedriften selv som styrer hvem som skal være kontaktperson.

Velg "logg inn" på forsiden av Arbinn og opprett ny bruker første gang du logger inn. Du vil få tilsendt passord dersom din epostadresse er registrert i medlemsregisteret. Om den ikke er registrert - kontakt medlemssenteret på chat, telefon eller mail.

Mitt medlemskap

Under "Mitt medlemskap" finner du informasjon om bedriftens tariffavtaler, fakturaer, årsoppgaver og du kan enkelt administrere din bedrifts medlemskap i NHO. Du bestemmer og legger inn hvem i din bedrift som skal være kontaktpersoner for NHO og du kan gi dine mellomledere tilgang til Arbinn. Du holder også nøkkeldata om bedriften oppdatert (bl.a tlf og e-post), slik at vi kan ha god dialog med deg om bedriftens medlemskap. I "Mitt medlemskap" får du også oversikt over hvilke medlemsfordeler din bedrift benytter seg av.

Ta kontakt

Har du problemer med å logge inn, eller trenger hjelp til å finne frem på Arbinn, er det bare å benytte chaten som skjuler seg bak den gule kontaktknappen.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Arbinn.no. Kontakt oss gjerne dersom du finner ting som kan bli bedre eller har ideer til nytt innhold som kan hjelpe deg i din bedriftshverdag.

Gå til forsiden

Som medlem får du tilgang til alt innhold på arbeidsgiverportalen Arbinn.no, advokathjelp, rådgiving, kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.